БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ С Д-Р ВАСИЛ СТОЯНОВ - ДЕРМАТОЛОГ ОТ САНКТ ПЕТЕРБУРГ

plasmolifting-burgasД-р Васил Стоянов от Санкт Петербург ще гостува на клиника „Бургасдент", за да предостави безплатна консултация на всички желаещи да променят своята визия. На място на 5 декември 2015 г. от 13 до 15 ч. могат да се получат и съответните процедури. Д-р Стоянов практикува в клиника „Изола Белла" в гр. Санкт Петербург специалностите естетична дерматология и гинекология и е оторозиран и обучаващ треньор за България по методите: Фейслифтинг - Тредлифтинг - Plasmolifting - Salvecoll. Запазете час на телефоните на клиника „Бургасдент":

056 500011
056 811011
0879803044


Salvecoll®,Италия е уникален нативен, биодеградируем, патентован колагенов биопластичен материал, получен от говежда или конска кожа, с напълно запазена тримерна структура на колагеновия донор, който изпълнява ролята на матрица за насочена регенерация на тъкани. Материалът е с нулев фактор на риска от прадаване на вирусни и микробни инфекции в т.ч. и на приони.

Plasmolifting® и Salvecoll® са приспособени за използване в много широк спектър, в това число в стоматологията, дерматокозметологията, трихологията, гинекологията,ортопедията и възстановителната медицина и хирургията, при което може да се прилагат като монотерапия или в съчетание с други методики за лечение, без противопоказания при използването им!!!
Plasmolifting® и Salvecoll® са високо технологични процедури, прости за приложение, много атрактивни като цена на разходните материали и с много добри, от практична гледна точка, резултати, следствие на повече от 10 годишния период за използване и усъвършенстване.

Тредлифтинг и Фейслифтинг,Корея: това са нови технологии за подмладяване и тримерно моделиране на лицето и тялото, позволяващо само за една процедура да се постигне ефект на лифтинг, сравним с резултатите на хирургическо подтягане. По същество това са уникални техники за инжектиране в дермата на нишки от абсолютно безопасен саморазграждащ се материал от полидиоксанон(PDO), позволяващ да се моделират тъкани във всички направления, включително и в тези участъци на лицето и тялото, които са били недостъпни за други технологии.

Приложението на Plasmolifting®,Salvecoll®,Тредлифтинг и Фейслифтинг подразбира пълно сертифициране на медицинските изделията за прилагане на методиките съгласно изискванията на Европейското и Българско законодателство!!!

Съвременната естетична дерматология се характеризира с преход от поддържащи към anti-aging технологии.
За съжаление, прилагане на такива поддържащи методи като - ботокс, филъри и мезотерапия не води до качествено ремоделиране на формите на лицето, шията и деколтето, особенно в фазата на начална и средна форма на птоза.

Технологията за успешна комбинация на горе описаните anti-aging технологии в съчетание с упоменатите поддърщащи технологии води до получаване на качествено ремоделиране на формите на лицето, шията и деколтето.

Цена на процедурите:
Plasmolifting®: 1 процедура: 170лв.
Plasmolifting®gel: 1 процедура: 250лв.
Salvecoll®: 1 процедура: 300лв.
Тредлифтинг с PDO мезо 360 лв.
Фейслифтинг с PDO 1 процедура - 960 лв.